Abe tancaments

ABE TANCAMENTS fabriquem i instal·lem en l’obra: finestres, correderes, portes d’entrada, portals, baranes de vidre, alumini o PVC, mampares de bany, mosquiteres, persianes convencionals o amb motor, protecció solar, balles i altres solucions en el sector.

 

L'empresa ABE TANCAMENTS S.L dóna solucions en finestres d’alumini, PVC i complements. Va ser creada l’any 2005 per Xicu Abelenda com a autònom professional en el sector.

L’any 2007 la fàbrica es va instal·lar a Banyoles disposant de 400m2 dividits en, exposició, oficina tècnica, producció i magatzem. En la línia de producció Abe Tancaments disposem de la maquinària necessària per a la fabricació de finestres d’alumini o PVC.


Abe Tancaments l’assessorarem, l’aconsellarem, l’hi farem un pressupost gratuït sense compromís i l’instal·larem el nostre producte amb els millors acabats.


Actualment per als nostres clients, tant si són particulars com empreses, disposem d’una amplia gama de productes, que ofereixen qualitat, bon aïllament acústic i tèrmic, seguretat en les obertures i tot ajustant amb un preu competitiu.